ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024 ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Μια εκδήλωση τόσο λαμπρή όπως του ιστορικού συλλόγου Ρεθυμνιων Αττικης «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» που συγκεντρώνει τόσες προσωπικότητες του εκκλησιαστικού , πολιτικού , ακαδημαϊκού , στρατιωτικού και πολιτιστικού τομέα , σίγουρα έχει να παρουσιάσει , πολλά απρόοπτα και ευχάριστες εκπλήξεις .

Δείτε λοιπόν τις εκπλήξεις φωτογραφικά :

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο ιστορικός σύλλογος Ρεθυμνιων Αττικής «Ο ΑΡΚΑΔΙ» καθηκοντως οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της ανω εκδήλωσης και κυρίως στους αρωγούς του. Είμεθα ευγνώμονες στους κατωθι :

Στον Άρχοντα κο Νίκο Δασκαλαντωνακη τον mr Grecotel αλλά και την κα Μαρι Δασκαλαντωνακη για την μεγάλη προσφορά των εκλεκτών προϊόντων agreco καθώς και των βαουτσερ των πολυτελών ξενοδοχείων τους για την ενίσχυση της λαχειοφόρου όπως και τον κο Ιωάννη Τσιχλη για την επιμέλεια αυτών.

Την οικογένεια Βαρδή Βαρδινογιάννη – Motor oil , την συμβολαιογράφο Ιωάννα Αλεξανδρή – Φραγκιαδακη ,την εταιρεία Ariantic του κου Αρια Μερίκι για την οικονομική ενίσχυση και αρωγή της πραγματοποίησης των φυλαχτηριων των Αγίων.

Τον χρυσοχοϊκό οίκο κ. Γερασίμου Μιχαλά το γένος Μουρτζανου για την ανιδιοτελή προσφορά των μεταλλίων.

Την κα Ελένη Τζιφακη Μισιρλή για το ωραιότατο χειροποίητο κόσμημα καθώς και τα χειροποίητα γούρια της , την κα Αριστέα Βεναρδου για τα καλλιτεχνήματα της και το νομικό κο Γεώργιο Τρανταλλιδη για τα βιβλία του ενισχύοντας την λαχειοφόρο .

Την Ιερά Μητρόπολη Ρεθυμνης και ιδιως τον Ποιμενάρχη μας κ. Πρόδρομο για τα ωραία ημερολόγια αφιερωμένα στους Αγ. Τέσσερις Νεομάρτυρες.

Το κανάλι creta channel του κου Μανωλη Χαλκιαδακη το οποίο κάλυψε όλη την εκδήλωση και παρουσίασε εκτεταμένο αφιέρωμα στις ειδήσεις του την 15-01-2024 όπως και την κα αρχισυντ. κα Μαρια – Αγγ. Περακη με τη ρεπόρτερ Μαρία Θεοφίλου για την επιμέλεια.

Την δημοσιογράφο κα Εύα Λαδιά που μερίμνησε με το συνεργάτη της κο Σαρηγιαννη να καλύψει την εκδήλωση μας την οποία θα παρουσιάσει στο youtube .

Τις εφημερίδες Κρητική Επιθεώρηση του Γιαννη Καλαιτζακη , τα Ρεθεμνιωτικα Νεα του Μανου Χαλικαδακη, το Rethemnos live, τα Κρητικά επίκαιρα του Γιώργου Βαρβερη, το κ Γιώργο Νταγακη εκ του Κρητη fm, το site Φως Φαναρίου κου Παναγιωτη Ανδριόπουλο , τη Νέα Κρήτη , και άλλοι που πρόβαλλαν ανιδιοτελώς με κάθε τρόπο την εκδήλωση μας

Ιδιαιτέρως ευγνώμονες ευχαριστίες οφείλουμε στην Αυτού Θειοτατη Παναγιότητα τον Οικουμενικό ημών Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο Α΄,ο οποίος απέστειλε ως εκπρόσωπο Του τον Σεβασμιωτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποταμου κο Πρόδρομο καθώς και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & πάσης Ελλάδος που απέστειλε ως εκπρόσωπο του τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Παύλο.

Ευχαριστούμε δε όλους όσους παρευρέθησαν επωνύμους και μη στην λαμπρή εκδήλωση μας και κυρίως όσοι Ρεθεμνιωτες μπήκαν στο κόπο και ταξίδεψαν από το Ρέθυμνο ώστε να παρευρεθούν στο μεγαλύτερο gala των αποδήμων Ρεθυμνιων της Αττικής. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!